CASA AMETLLER, PROXIMITAT I QUALITAT

D’ençà dels seus inicis, Casa Ametller ha confiat en nosaltres per tal de dur a terme la seva expansió. Són gent de la terra, avasats a treballar al camp, a vendre al mercat; saben el producte que ténen entre mans i allò que necessita el client; per això ens ofereixen el bo i millor de la producció agrícola. Les botigues, funcionals i pràctiques per anar-hi a comprar, ens recorden sempre aquest aire natural, amb acabats de fusta, imatges encisadores de productes o de la seva procedència, i per damunt de tot, productes frescos i naturals que fan les nostres delícies. Pel que fa als elaborats i conserves, adquirir la distribució de les millors marques és la premisa que permet no tenir competidors; qui tasta aquests productes ja no canvia.

El seu creixement, ha estat de forma natural, una intenció de voler apropar-se al públic d’arreu, i brindar-los l’oportunitat de fidelitzar-se com a clients. Per Bledeco ha estat una aposta de futur, el treballar de la mà de persones emprenedores, amb una empenta inesgotable, amb ganes de fer les coses ben fetes amb temps molt acotats…tot plegat s’ha materialitzat amb una empresa que produeix, distribueix i comercialitza productes del camp i elaborats alimentaris de qualitat, que no para de créixer, amb ganes de fer-se present a tot Catalunya.
L’èxit de l’expansió és degut a la perseverància que caracteritza la casa, el gust per les coses ben fetes i a temps. L’exigència de la direcció de l’empresa és tant alta com ho podria ser la d’un client que busca producte de qualitat, sense deixar de banda l’atenció i el servei: el client sap on trobar-ho; Casa Ametller també.

L'empresa continua la seva expansió arreu de Catalunya, de ben segur els trobaras prop de casa teva.

Apropa't a una de les seves botigues i tasta el producte, no en sortiras decebut.