MOBLES PER GAUDIR DE L'ESTIU

Sempre és agradable treballar amb projectes diferents cada dia, reptes que els clients et proposen i que ens permeten gaudir d'una feina entretinguda, variada i que ens motiva a dedicar-hi els cinc sentits.

Més ens agrada veure com els clients ens fan les seves propostes i entre tots les anem desenvolupant fins a materialitzar-les. El resultat des de la proposta inicial, el reflex sobre plànol o perspectiva tridimensional, la gestació i planificació, la fabricació i el muntatge in situ, fan que allà on abans no hi habia res, o més ben dit on hi havia una necessitat, aquesta es reverteixi amb un element funcional, decoratiu i d'altes prestacions.

L'exemple que avui il·lustrem, és una instal·lació estiuenca, on els clients han volgut vestir una terrassa del centre de Barcelona amb una tarima de fusta d'Ipé, sofàs del mateix material, coixins a mida i fins una tauleta de cafè, que fan d'aquest espai, un Chill-Out per gaudir dels dies i vesprades més agradables.
L'encert ha estat complementar l'entorn amb una selecció de plantes de fulla verda que converteixen una terrassa dura enrajolada amb un agradable espai verd.A l'altre extrem de la terrassa, la taula i els bancs que properament instal·larem, farà les delícies dels sopars a la fresca i amb bona companyia, doncs les seves àmplies proporcions (250x120x76cm H), permeten convidar fins a dotze comensals. Aquests mobles els hem fabricat amb fusta d'Iroko, amb el mateix tint i tractament que hem aplicat a la tarima Deck del Chill-Out, per donar-li el mateix aspecte i protecció.Altres dades:
Fusta Ipé: 1050 Kg/m3 (s'enfonsa dins l'aigua per la seva alta densitat, qualitat que la fa imputrescible)
Fusta Iroko: 650 Kg/m3 (molt adequada per ús en fusteria a l'intempèrie)
Tractament del mobiliari descrit amb protector i acabat a l'oli Milessi de qualitat professional.